Mirë se vini në portalin e-Mësimi!

e-Mësimi është portë hyrëse për të gjithë nxënësit e shkollës "Mileniumi i Tretë", si për ata nxënës që janë të interesuar në mësimin e kombinuar (blended learning), ashtu edhe për ata që nuk kanë mundësi të jenë prezent në klasë dhe dëshirojnë të mësojnë online (online learning). Klasat ofrohen në kohë të përshtatshme për nxënësit kudo që ndodhen, qoftë në ambientin e shkollës apo prej komforit të shtëpive të tyre dhe ofrojnë të njëjtën cilësi të lartë të mësimdhënies sikurse nëpër klasat tona që mbahen në shkollë.

Ju lutemi vizitoni kalendarin tonë për një listë të plotë të kurseve të ardhshme. Ne gjithashtu ofrojmë një seri klasash dhe mësimesh të shkarkueshme që mund t'i gjeni në portalin tonë.

Mësim të këndshëm!
~ Stafi i Shkollës "Mileniumi i Tretë"

  Site announcements

  (There are no discussion topics yet in this forum)

  Available courses

  Rrethi

  Në këtë pjesë do të mësojmë për rrethin, sipërfaqen rrethore dhe elementet e tyre. Gjithash...

  Histori 8

  Ky eshte kursi i Historise per klasen e 8.